+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 24 квітня 2019

Яскраві моменти студентського життя

Яскраві моменти студентського життя

 

Подейкують, що найчудовіший час у житті кожної людини – це студентські роки. А якщо вони проходять в улюбленому Університеті, то їх взагалі можна назвати торжеством юності. Адже це чи не єдині «безтурботні» моменти людського життя, коли можна мріяти і здійснювати мрії, робити божевільні вчинки, знаходити нових друзів і навіть кохання…

Особливий стан душі студентства на факультеті менеджменту вирішили відобразити на стіннівках з фотоколекцією, які приурочили до 175-ти річчя з дня заснування Уманського національного університету садівництва.

Виставка плакатів відбулася у фойє корпусу №4. Кожна академічна група креативно підійшла до їх стилістичного оформлення.

Студенти інших факультетів, викладачі, працівники університету мали можливість насолодитися переглядом чудових фотографій (серйозних і не дуже) та дізнатися про них більше з цікавих підписів, що супроводжували яскраві моменти студентського життя.

Перегляд представлених фото навіяв кожному відвідувачу спогади про його особисті студентські роки, а люди, у яких є спільні спогади про рідний Університет, не можуть бути чужими.

Уманський національний університет садівництва зближує людей! Ми вкотре переконались, що роки, проведені в Університеті, – це прекрасна пора, що запам’ятовується назавжди.

Віват, Університет! Ми щасливі, що навчаємося саме тут, і пишаємося твоїми славетними традиціями та історією!

 

Марина Мислякова, член ради

студентського самоврядування

факультету менеджменту