+38 (04744) 3-24-45
Меню

Новини

12.05.2025
Лекція від стейкхолдера. Винний туризм: секрети успіху Читати повністю

Лекція від стейкхолдера. Винний туризм: секрети успіху

    Здобувачі вищої освіти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» , «Туризм» та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи долучилися до відкритої лекції від успішної бізнес-леді та експерта у сфері виноробства Наталії БУРЛАЧЕНКО.  Наталія  власниця та СЕО компаній BIG WINES та 46 Parallel, що входять до міжнародної групи виноробень Vinos de La Luz.

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

08.05.2025
Вебінар «Змішане фінансування бізнесу з різних джерел: гранти, кредити та програми підтримки для агровиробників та сільського зеленого туризму» Читати повністю

Вебінар «Змішане фінансування бізнесу з різних джерел: гранти, кредити та програми підтримки для агровиробників та сільського зеленого туризму»

6 травня 2025 р. відбувся вебінар «Змішане фінансування бізнесу з різних джерел: гранти, кредити та програми підтримки для агровиробників та сільського зеленого туризму», участь в якому взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

06.05.2025
Підкріплення теоретичних знань практичною складовою Читати повністю

Підкріплення теоретичних знань практичною складовою

З метою підвищення якості практичної складової освітнього процесу за освітньо-професійною програмою «Туризм» студенти, які опановують спеціальність J3 «Туризм та рекреація», разом з викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи к.е.н., доцентом Кожухівською Р.Б., у рамках вивчення дисципліни «Безпека туризму», відвідали Державний історико-архітектурний заповідник «Стара Умань». У ході відвідування музею студенти ознайомилися з процесом організації туристичного маршруту, зокрема із специфікою формування безпекових заходів під час проведення екскурсії.

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

01.05.2025
Здобувачі спеціальності J3 «Туризм та рекреація» досліджували економіку екскурсійної послуги в НеМузеї «Таємниці будинку Файнштейна» Читати повністю

Здобувачі спеціальності J3 «Туризм та рекреація» досліджували економіку екскурсійної послуги в НеМузеї «Таємниці будинку Файнштейна»

28 квітня 2025 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» Уманського національного університету взяли участь у практичному занятті з дисципліни «Економіка і аналіз туристичного підприємства» (Тема 8: «Аналіз собівартості продукції (робіт, послуг)»).

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

30.04.2025
Студентське лідерство в дії: Єлизавета Шпак представила Уманський НУ на Всеукраїнському форумі в Харкові Читати повністю

Студентське лідерство в дії: Єлизавета Шпак представила Уманський НУ на Всеукраїнському форумі в Харкові

Здобувачка вищої освіти зі спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Уманського національного університету Шпак Єлизавета Юріївна взяла участь у Першому всеукраїнському форумі лідерів органів студентського самоврядування «Студентство сьогодні і завтра: від мрії до дії», який проходив 20–22 березня 2025 року в місті Харків.

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

29.04.2025
Здобувачі та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи поглибили знання з цифрової аналітики на вебінарі від RBC Group Читати повністю

Здобувачі та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи поглибили знання з цифрової аналітики на вебінарі від RBC Group

29 квітня 2025 р. у рамках професійної підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 « Туризм та рекреація» викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли участь у практичному вебінарі на тему: «Як аналізувати оборотність асортименту, використовуючи платформи BI-аналітики?», організованому компанією RBC Group.

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

28.04.2025
Міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України» Читати повністю

Міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України»

28 квітня 2025 р. відбулась міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України», участь в якій взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУ і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

25.04.2025
Секційне засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи студентської наукової конференції, приуроченої 125-річчю від дня народження видатного вченого  і педагога у галузі землеробства, професора Симона Самійловича Рубіна Читати повністю

Секційне засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи студентської наукової конференції, приуроченої 125-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства, професора Симона Самійловича Рубіна

24 квітня 2025 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи УНУ відбулась студентська наукова конференція, приурочена 125-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства, професора Симона Самійловича Рубіна.

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи