Участь в онлайн-семінарі "Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві"
Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи й здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, 242 Туризм та рекреація взяли участь в онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», який відбувся 18 березня 2025 року.
Онлайн-лекція від ресторатора та гастропродюсера Максима Храмова
10 березня науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальностей J2 (241) «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 (242) «Туризм та рекреація» приєдналися до Live-ефіру Кирила Куницького та Максима Храмова на тему: «Чому гості приходять, але не повертаються? Як створити систему лояльності у ресторанному бізнесі, що реально працює».
Засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Туризм» освітнього рівня бакалавр
03 березня 2025 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбулося засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Туризм» підготовки здобувачів вищої освіти рівня бакалавр за спеціальністю 242 «Туризм та рекреація».
Неформальна освіта здобувачів вищої освіти за ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності J2 (241) «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОПП «Готельно-ресторанна справа» Артур ШПРИХЕР, Тимур СОКОЛОВСЬКИЙ, Олександра ПРИТУЛЯК, Олександр КУРМИШОВ успішно пройшли онлайн-курс «Менеджмент» на платформі Prometheus.
14 травня 2025 року відбудеться VIІI Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Філософія саду і садівництва в світовій культурі: джерела та новітні інтерпретації»
В Умані презентували новий туристичний бренд міста
18 лютого 2025 року в Умані відбулося розширене засідання координаційної ради з питань розвитку туризму, на якому презентували новий туристичний бренд міста. Захід об’єднав представників місцевої влади, експертів у сфері туризму, бізнесу та освіти. Участь у засіданні також взяли викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва, які є членами координаційної ради з серпня 2022 року.