+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 23 жовтня 2020

В Уманському НУС відбулася Х Всеукраїнська науково-практичної конференція «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи»

22 жовтня 2020 року на базі факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва відбулася Х Всеукраїнська науково-практична конференція «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи», особливістю якої стала дистанційна форма проведення, що зумовлено запровадженням санітарно-епідемічних обмежень у навчальний процес вітчизняних закладів вищої освіти.

Практика проведення Інтернет-конференцій в онлайн режимі добре відома в усьому світі й зарекомендувала себе як сучасний високотехнологічний спосіб поширення інформації. Інформаційним засобом проведення конференції було обрано програмну платформу Zoom.

У роботі конференції взяли участь понад 100 науковців, молодих учених, фахівців у сфері менеджменту, економіки, фінансів, обліку та аудиту, маркетингу, туризму, готельно-ресторанної справи та гуманітарних дисциплін.

Концептуальні питання, висвітлені на конференції, дозволяють стверджувати, що менеджмент є перманентним процесом, який проник у всі сфери людської активності та, безумовно, став основою сталого розвитку як окремих підприємств та галузей економіки, так і усього суспільства загалом. Конференція характеризувалася багатовекторністю вирішення актуальних проблем та пошуку практичних механізмів забезпечення економічного зростання держави в умовах сьогодення,    ключових питань професійної освіти та напрямів підвищення її якості у закладах вищої освіти України. Особливу увагу було приділено шляхам подолання кризових суспільно-економічних явищ, зумовлених дією заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

За матеріалами конференції опубліковано збірник наукових праць.

Проведена Х Всеукраїнська науково-практичної конференція «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи» стала дієвим інструментом налагодження діалогу між науковцями та практиками у сфері управління.

Світлана Каричковська, заступник декана факультету менеджменту з наукової роботи