+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 15 червня 2021

Вітаємо Романа Землякова – переможця фінального етапу «Агрополітичних дебатів 2021»!

10-11 червня 2021 р. на базі Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти за підтримки проєкту «Німецько-українськ ий агрополітичний діалог» відбувся фінальний етап «Агрополітичних дебатів 2021».

Після проведення попереднього жеребкування було сформовано чотири команди. Уманський національний університет садівництва представляв студент факультету менеджменту Роман Земляков.

Він разом з іншими членами команди – представниками Національного університету біоресурсів і природокористування України та Житомирського національного аграрного університету відстоював думку про оптимальну структуру аграрних підприємств в Україні – великі індустріальні аграрні підприємства. Після нічийного за рішенням журі результату дебатів з опонентами – представниками Львівського та Білоцерківського аграрних університетів, що виступали за підтримку малого та середнього фермерства, оргкомітет прийняв рішення про проведення бліц-дебатів без підготовки до нової теми. Команді з Романом Земляковим було необхідно визначити виклики і можливості переробки аграрної сировини (в контексті експорту та забезпечення внутрішнього споживання), затративши при цьому для обґрунтування даної позиції не 15 хв., як раніше, а лише 5 хв. Команда достойно справилася з експрес-завданням і за оцінками журі зайняла перше місце.

На думку Романа Землякова, серед основних переваг проведення конкурсу «Агрополітичні дебати» варто виділити: конструктивний діалог з представниками іноземного бізнесу з одночасною можливістю отримання практичного досвіду, зокрема, в сфері залучення інвестицій в аграрний сектор; розширення можливостей міжнародної співпраці в грантових програмах.

Головною метою його участі в такого виду заходах, не забуваючи першочергову ціль – розвиток аграрної політики в правильному напрямку, є бажання змінити себе.

Тож вітаємо Романа Землякова із отриманим І місцем у конкурсі! Бажаємо, щоб життєвий шлях був наповнений новими злетами та досягненнями! Віримо, що він і надалі буде гідно представляти і факультет менеджменту, на якому навчається, і свою рідну альма-матер – Уманський національний університет садівництва!

 

Лілія Кустріч, заступник декана

факультету менеджменту з виховної роботи

Відео

1.

2.