+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 02 жовтня 2017

Вибори до лав студради факультету менеджменту

Вибори до лав студради факультету менеджменту

 

Важливою структурною ланкою громадсько-виховної діяльності студентської молоді та демократизації навчально-виховного процесу в університеті та на факультетах є студентське самоврядування.

Як правило, на початку навчального року на факультетах Уманського національного університету садівництва прийнято підводити підсумки роботи органів студентського самоврядування та визначатися з планами на майбутнє. Крім того, багато студентських активістів завершує навчання в університеті, тож виникає необхідність їх переобрання.

З врахуванням цього та керуючись у своїй діяльності чинним законодавством України, у тому числі, Законом України «Про вищу освіту», Наказами та розпорядженнями Міністерства освіти і науки, Статутом Університету та Положенням про студентське самоврядування на факультеті менеджменту відбувся виборчий процес до Ради студентського самоврядування, початком якого слугувало проведення Загальних зборів студентів факультету.

Вищим органом студентського самоврядування факультету було заслухано звіт голови Ради студентського самоврядування Аліни Махаринської, яка відзвітувала про діяльність усіх секторів протягом навчального року. Робота студради була визнана задовільною, а звіт затверджений. Також Загальними зборами студентів факультету визначено норму представництва студентів у Раді студентського самоврядування факультету та чергові завдання, стратегію і напрями діяльності студентського самоврядування факультету. На цьому порядок денний був вичерпаний і конференція завершила свою роботу.

Потім відбулися збори студентських груп факультету менеджменту, де було визначено кандидатів до нового складу студентської ради.

Вибори складу Ради студентського самоврядування факультету проходили 28 вересня на основі загального, рівного, прямого виборчого права, шляхом таємного голосування і за результатами виборів представниками оновленої студради стали: Анастасія Багінська, Ангеліна Цапко, Сергій Заєць, Альона Паламарчук, Роман Земляков, Максим Тимощенко, Катерина Адаменко, Ілона Бойко, Тетяна Луговенко, Валентина Маленька, Юрій Мельник, Дар’я Подолянець, Марина Якубенко, Валентина Сотула, Юлія Стрільчик, Олег Маняк, Алла Яремко, Віталій Цистанов, Крістіна Сухецька, Андрій Сьомін, Антоніна Ніколаєнко, Марина Савіна, Євгенія Іскрук, Кіріл Козак, Наталія Ільченко, Ярослава Драганова, Аліна Варич, Максим Тлустий, Олександр Квасніцький, Інна Ходзіцька-Іваненко.

Простою більшістю голосів, прямим таємним голосуванням членами Ради студентського самоврядування факультету її головою обрано Аліну Варич.

Вітаємо новообрану студентську раду і бажаємо креативних ідей, вдалих проектів і успіхів у реалізації задуманого!

 

Інформаційний сектор студради факультету менеджменту