+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 22 вересня 2023

ВЧЕНА РАДА ФАКУЛЬТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ УМАНСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ САДІВНИЦТВА РОЗПОЧАЛА НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

22 вересня було проведено перше в 2023-2024 навчальному році засідання вченої ради факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва.

Порядок денний містив питання що стосувалися детального аналізу результатів вступної кампанії в 2023 році та про готовність кафедр факультету до нового навчального року. Декан Вернюк Н.О. ознайомила присутніх з результатами вступної кампанії 2023 року. Провела порівняльний аналіз набору за освітніми рівнями, спеціальностями та роками.

Завідувачі кафедр доповіли про кадрове, матеріально-технічне та методичне забезпечення кафедр факультету до нового навчального року. Ознайомили присутніх з обсягами робіт, які були проведені у канікулярний період, та визначили основні завдання на наступний навчальний рік.

Заступники декана за відповідними видами робіт доповіли про плани профорієнтаційної, наукової, методичної та організаційно-виховної роботи факультету менеджменту на 2023-2024 н.р. Після обговорення, всі види планів рекомендували до затвердження.

Крім того, на засіданні було заслухано звіти про результати науково-дослідної роботи кафедр менеджменту, соціально-гуманітарних та правових дисциплін і української та іноземних мов за договорами по господарчій тематиці.

 

Секретар вченої ради факультету      Людмила АЛЬОШКІНА