+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 28 листопада 2023

В Уманському національному університеті садівництва відбулись дебати між кандидатами до Ради студентського самоврядування університету

23.11.2023 року в актовій залі Уманського національного університету садівництва з успіхом відбулись дебати серед кандидатів до Ради студентського самоврядування університету.

Учасники мали можливість представити перед аудиторією власні передвиборчі програми, подискутувати, скорегувати свої пропозиції, довести загалу спроможність представляти інтереси студентської молоді.

Факультет менеджменту представляли студентки першого курсу 11-м групи факультету менеджменту – Аліна КОВАЛЕНКО та Вікторія СУПРУН.

Учасниці продемонстрували гарні лідерські та комунікаційні навички, уміння слухати опонента, вести дискусію у стресовій ситуації, відповідаючи іноді і не на зовсім зручні запитання опонентів, обґрунтовано наводити свої пропозиції, відстоювати свою позицію і погляди.

Це дуже цікавий і корисний досвід для студентських лідерів, особливо для майбутніх менеджерів, адже менеджер – це людина, яка може об’єднати членів своєї команди спільною метою і повести їх за собою задля досягнення встановлених цілей.

Вибори до ради студентського самоврядування Уманського національного університету садівництва будуть проводитись у є-форматі з 9:00 25 листопада 2023 року до 9:00 28 листопада 2023 року. Для того, щоб взяти участь у голосуванні, необхідно перейти на веб-сайт університету, вибрати розділ «Діяльність у верхній панелі, обрати розділ «Студентське самоврядування», а потім у меню праворуч знайти опцію «Онлайн-голосування до виборів». Шановні студенти, не будьте байдужими, пам’ятайте, що кожен  з вас має можливість реально впливати на життя університету робити його кращим цікавішим і змістовнішим!

 

Детальніше за посиланням – https://www.udau.edu.ua/ua/other-news/debati-molodih-lideriv-umanskogo-nus.html

Діана КОВАЛЕНКО – голова Ради студентського самоврядування факультету менеджменту