+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 29 травня 2023

Участь першокурсників в університетських заходах

24 та 25 травня 2023р. в Уманському національному університеті садівництва пройшов захід «Дні з ректором», під час якого представники студентства мали змогу долучитися до відкритого спілкування з ректором Оленою НЕПОЧАТЕНКО. Зустріч сприяла жвавому обміну думками між студентським активом та керівником університету.

Захід складався з декількох етапів. На початку була фотосесія, що дала змогу студентам показати свою згуртованість. Потім була екскурсія музейною кімнатою цінних і рідкісних видань в університетській бібліотеці. Тут студенти змогли поринути в минуле та взяли участь в майстер-класі з написання пером.

Наступним етапом була екскурсія до Музею геології та ґрунтознавства. Тут студенти поринули у світ природи та історію Землі. Вони мали змогу не лише розширити свої знання в галузі геології та ґрунтознавства, а і спостерігати різні ландшафти та геологічні утворення нашої планети.

Заключною частиною став похід у підземелля Василіанського монастиря в Умані. Ця екскурсія дала змогу зазирнути у минуле та усвідомити цінність збереження історичної спадщини.

Запрошуємо усіх студентів доєднуватися до активного життя університету, адже тут завжди цікаво та пізнавально.

 

Більше інформації про цей захід ви можете дізнатися тут:
https://www.udau.edu.ua/ua/news/dni-z-rektorom-v-umanskomu-nacionalnomu-universiteti-sadivnictva.html

 

Секретар ради студентського самоврядування факультету менеджменту Дар’я ВОЛОШЕНЮК