+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 04 листопада 2019

Студентський лідер факультету менеджменту 2019

Студентський лідер факультету менеджменту 2019

 

Лідерство і навчання - це речі, які не можуть існувати один без одного

 Джон Кеннеді

 

Традиційно восени на факультеті менеджменту обирають студентського лідера. Цього разу свої лідерські якості демонстрували сім учасників:

1. Рижій Леонід – студент 11-гр групи;

2. Ковальчук Марія – студентка 11-тм групи;

3. Новіков Олександр – студент 11-тм групи;

4. Горова Ірина – студентка 11-м групи;

5. Кошелко Тарас – студент 21-м групи;

6. Худін Станіслав – студент 31-тм групи;

7. Цапко Ангеліна – студентка 31-пб групи.

На початку заходу учасників та всіх присутніх в залі привітала чудовою піснею переможниця університетського конкурсу «Студентський лідер року 2018», студентка 21-тм групи Катерина Куцик. Це деякою мірою надихнуло конкурсантів на боротьбу за лідерство.

Своє знайомство з присутніми вони розпочали через презентації-візитівки. Відповіді на цікаві запитання вікторини довели ерудованість учасників конкурсу. До того ж конкурсанти ще і творчі натури й талановиті особистості. Зокрема, Леонід Рижій та Ангеліна Цапко порадували майстерним виконанням сучасних пісень, Ірина Горова й Тарас Кошелко вразили ритмічністю танцювальних рухів, Станіслав Худін відкрив всім присутнім прекрасний і неординарний світ фотографії, Марія Ковальчук та Олександр Новіков доторкнулися до струн душі глядачів виразним читанням української поезії та оригінальним викладенням людських почуттів на папері.

Всі учасники були нагороджені в номінаціях і цінними подарунками, а переможницею конкурсу «Студентський лідер факультету менеджменту 2019» стала Ангеліна Цапко.

Тож бажаємо всім учасникам нових перемог, вдалих творчих ідей та натхнення! Віримо, що Конкурс стане яскравою подією в житті кожного з них і їх приклад унаслідують й інші студенти. Ми на вас чекаємо!

 

Лілія Кустріч, заступник декана

факультету менеджменту з виховної роботи