+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 19 квітня 2023

Практика залучення стейкхолдерів в освітній процес успішно продовжується

Важливою складовою формування прикладних фахових компетентностей та досягнення програмних результатів навчання здобувачами вищої освіти є співпраця із стейкхолдерами.

17 квітня 2023 року деканом факультету менеджменту Наталією ВЕРНЮК було організовано і проведено спільну лекцію із професором кафедри економіки та менеджменту Миколаївського національного університету ім. В.І. Сухомлинського Тетяною СТРОЙКО для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня спеціальності 073 «Менеджмент» факультету менеджменту.

В процесі лекції Тетяна СТРОЙКО ознайомила студентів зі складом та структурою ЄС, основними принципами регіональної політики та порядком формування і розподілу бюджету ЄС. Жвавий інтерес у студентів викликала інформація щодо інструментів реалізації регіональної політики та проведене порівняння вітчизняної практики із зарубіжним досвідом.

Наталія ВЕРНЮК поділилася результатами дослідження щодо впливу «військової» міграції населення на український та європейський ринок праці, ознайомила студентів з причинами міграційних процесів впливом міграції на економіку України та країн ЄС, куди найбільше мігрувало українських громадян та основними положеннями Зеленого плану Маршала, що розроблений United4Ukraine для України.

Теоретичний матеріал доповнювався змістовною й цікавою мультимедійною презентацією. Професіоналізм, педагогічна майстерність і активність лекторів викликали зацікавленість і відповідну реакцію слухачів. Здобувачі мали змогу задати питання, висловити свої думки та отримати змістовні відповіді.

Колектив кафедри менеджменту висловлює щиру вдячність Тетяні СТРОЙКО за цікаву і змістовну лекцію та цінний практичний досвід яким збагатилися студенти і викладачі. Сподіваємося на подальшу співпрацю!