+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 07 жовтня 2019

Наш обов’язок – бути милосердними до людей похилого віку

Наш обов’язок – бути милосердними до людей похилого віку

Ми всі живемо в двадцять першому столітті, але чомусь постійно забуваємо про тих, хто народився набагато раніше за нас. Це люди похилого віку. В їх житті було багато сумних, гірких та жахливих моментів, бо більшість з них пережили війну та голод. Сьогодні шанування старшого покоління, на превеликий жаль, не є популярним. Старій людині дуже важко контролювати свої дії або виконувати фізичну роботу. Таким людям зазвичай нема з ким поспілкуватись, поділитися радістю.

Зовсім нещодавно студенти факультету менеджменту знову завітали до ветерана війни Емілії Кузьмівни Потапчук, принесли їй необхідні продукти та допомогли по господарству. Жінка з радістю розмовляла з молоддю на різні теми. Вона охоче розповідала про свою молодість, війну та голод. Попри те, що Емілія Потапчук дуже сильна жінка, вона потребує уваги та підтримки від суспільства, адже свого часу зробила все, щоб сучасне покоління мало можливість бути.

Ми закликаємо усю молодь допомагати людям похилого віку матеріально, фізично або хоча б щиро поспілкуватись, адже вам не важко, а стареньким приємно, що про них не забувають.

 

 

Яна Моцьо,

секретар ради студентського самоврядування факультету менеджменту