+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 18 лютого 2020

Краща кімната гуртожитку 2020

Краща кімната гуртожитку 2020

Відомий вислів «буття визначає свідомість» для студентів, які проживають у гуртожитку, щодня наповнюється конкретним змістом: адже якщо в кімнатах тепло та затишно, на кухнях – зручно та комфортно, то і «гризти граніт науки» – одне задоволення.

Зважаючи на це щорічно проводяться перевірки стану кімнат в гуртожитку та обирається найкраща з них. Вона і стає прикладом для кожного студента та стимулює довести й свою кімнату до такого рівня. Традиційно кімнати перевіряють за кількома критеріями: санітарний стан кімнат; художньо-естетичне оформлення, творчий підхід до оформлення кімнати; обладнання та устрій кімнат; стан збереження майна в кімнаті; дотримання внутрішнього розпорядку.

Більшість кімнат приємно вразили своєю охайністю та бережним ставленням до майна, а також своїм креативним стилем. Комісія з перевірки стану кімнат прийняла справедливе рішення щодо найзразковіших з них. Цьогоріч статусу «Краща кімната» набули:

-         кімната 901, в якій проживають Михайлова Наталія та Свирбиус Інна;

-         кімната 908, в якій проживають Клименко Анастасія, Цапко Ангеліна та Мельник Валентина;

-         кімната 502, в якій проживають Кривов'яз Артем, Кравчук Артур та Домуз Олександр.

Також комісією було відмічено кімнати, які не відповідають критеріям проживання в гуртожитку, а саме: кімната 303, в якій проживає Рудь Максим та кімната 304, в якій проживають Коник Олександр, Підлубний Назар та Кулеша Владислав.

Дякуємо студентам факультету менеджменту за участь у конкурсі «Найкраща кімната у гуртожитку» та бажаємо всім позитивного мікроклімату в оселі!

 

Голова студентського самоврядування

факультету менеджменту Ангеліна Цапко