+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 19 січня 2024

КАНІКУЛИ – ЦЕ ЧАС ДЛЯ ОСОБИСТОГО РОЗВИТКУ, ЗАНЯТЬ СПОРТОМ, СПІЛКУВАННЯ З РІДНИМИ І БЛИЗЬКИМИ

Канікули – це час для особистого розвитку, занять спортом, навчання, спілкування з рідними і близькими. Наші студенти поглиблюють знання з іноземних мов, розвивають навички soft skills – це особисті якості, поведінка та вміння міжособистісного спілкування, які допомагають нам взаємодіяти з іншими людьми, опановують нові хобі.

Під час канікул у нас є можливість приділити увагу своєму особистому розвитку, глибше вивчати те, що цікавить, або підвищувати свою кваліфікацію у певній галузі. Є час і можливість зупинитися і озирнутися на своє життя, вірно розставити пріоритети і встановити цілі. Життя – це низка маленьких радощів, і канікули допомагають нам нагадати собі про це, даруючи змогу кожен день проживати з радістю і задоволенням. 

У ці буремні і складні часи дуже важливо допомагати тим людям, які боронять нас на фронті, адже перемога, у значній мірі, залежить від згуртованості і небайдужості тих, хто знаходиться у тилу, тому ми працюємо, наближаємо перемогу, допомагаємо іншим  і намагаємось ставати кращими.

 

Євгенія ІВАСИК, член Ради студентського самоврядування факультету менеджменту

Відео

1.