+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 22 квітня 2019

Магія фото, або «мисливець за емоціями»

Магія фото, або «мисливець за емоціями»

 

Коли люди винайшли фотографію, вони одразу відчули її магію. Зупинити мить у сучасному швидкоплинному житті практично неможливо. Фотографія ж, як машина часу, технічно зупиняє цю мить. Але фотографія – це не тільки знімок, на якому відбито мить, це мистецтво, яке для багатьох є улюбленим захопленням, як от для студентки 31-м групи факультету менеджменту Дар’ї Подолянець.

З її слів, вона намагається не просто запам’ятовувати неповторні миті, але і робити це красиво, зворушливо, гармонійно.

Напевно, неможливо точно сказати, скільки існує видів та жанрів фотографії. Особисто для Дар’ї цікаві люди, а значить і будь-якого напрямку зйомка, де вони присутні. Фотографія, на її думку, – це людська душа. Тому Дар’ю можна сміливо назвати «мисливцем за емоціями», як тих, кого вона фотографує, так і тих, хто потім споглядає її фотороботи. Підтвердженням цьому є те, що на першому етапі фотоконкурсу-виставки авторських світлин студентів Уманського НУС, присвячених 175-річчю його заснування, саме фото Дар’ї зловили й утримали погляд більшості серед тих, хто брав участь в інтернет-голосуванні.

Вітаємо Дар’ю Подолянець з перемогою»!

Пишаємося, що на факультеті менеджменту навчаються такі талановиті особистості!

Бажаємо Дар’ї гідно представити Уманський НУС на виставці студентських фоторобіт «Великі світлини маленьких місць», що відбудеться 29-31 травня в м. Харків в рамках 21-го Зльоту студентських лідерів аграрної освіти, та творчої наснаги для створення нових чудових фотоколекцій!

 

Лілія Кустріч, заступник декана

факультету менеджментуз виховної роботи