+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 15 березня 2021

ТИЖДЕНЬ ФАКУЛЬТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ В УМАНСЬКОМУ НУС

«Якщо ви вдало оберете професію  і докладете до неї душу, то щастя саме знайде вас».

Чарльз Дарвін

 

Відколи живе людство – існує і проблема вибору знань, трудової діяльності, професійної кар’єри. Вибір професії – це одна з важливих складових умов людського щастя, усвідомлення своєї корисності для суспільства. Ким  бути? Це питання ставив, ставить і буде ставити кожен із нас. І щоб вибір професії був справді свідомим і вільним, необхідно враховувати принаймні три фактори: інформованість про заклади вищої освіти та світ професій; знання своїх особливостей; уміння співвідносити особисті якості з вимогами, які пред’являють професія і спеціальність. 

На допомогу випускникам закладів середньої освіти в Уманському національному університеті садівництва організовано Тижні факультетів, що є новою формою представлення закладу вищої освіти для майбутніх студентів.

Напередодні Міжнародного дня щастя, саме факультет Менеджменту, що беззаперечно хоче бачити своїх студентів та випускників щасливими в обраній ними професії, бажає допомогти юнакам та дівчатам прийняти вдале рішення щодо визначення свого професійного шляху.

І нехай цей шлях приведе їх до активного, творчого, радісного, успішного та щасливого життя.

 

Відео

1.