+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 15 травня 2023

Міжнародна академічна мобільність викладачів факультету менеджменту за програмою Erasmus+

       

З 08 травня по 12 травня 2023 року викладачі факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва Наталія ВЕРНЮК, Інна НОВАК, Марина ГОМЕНЮК, Раїса КОЖУХІВСЬКА та Діана НАГЕРНЮК стали учасниками програми академічної мобільності Erasmus+ Letter of confirmation for Teaching Assignment under the project KA107 2020 в Академії імені Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському (Республіка Польща).

Академічна мобільність це важливий фактор формування глобального освітнього та наукового простору, інструмент підвищення якості та ефективності освіти, розвитку міжкультурного обміну. Академічна мобільність викладачів сприяє обміну досвідом з іноземними колегами, підвищує якість навчання та викладання, дозволяє підтримувати високий рівень наукової та освітньої діяльності.

На першій зустрічі з представниками ректорату, деканату та викладачами Академії імені Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському викладачі Уманського національного університету садівництва ознайомилися з особливостями організації освітнього процесу, обмінялися досвідом викладацької, наукової, методичної та організаційної роботи у закладах вищої освіти Польщі та України.

Відповідно до програми Erasmus+ викладачі Уманського національного університету садівництва прочитали цикл лекцій англійською та польською мовами студентам Академії імені Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському, які були інтегровані у програму підготовки бакалаврів та магістрів за спеціальностями «Менеджмент» та «Туризм».

Дякуємо адміністрації Уманського національного університету садівництва, Академії ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському та програмі ERASMUS+ за чудову можливість взяти участь у проекті KA107, познайомитися з культурою і системою освіти Польщі, поліпшити володіння іноземними мовами, знайти нових друзів, здобути безцінний досвід роботи в європейському середовищі та підвищити свій професійний рівень.