+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 08 березня 2024

УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ В ПРОГРАМІ ERASMUS+ В АКАДЕМІЇ ІМЕНІ ЯКУБА З ПАРАДИЖУ В ГОЖОВІ ВЕЛИКОПОЛЬСЬКОМУ (ПОЛЬЩА)

Я студентка факультету менеджменту Піщана Вікторія. В цьому році я отримала чудовий шанс потрапити на семестрове навчання в Академію імені Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському (Польща) за програмою ERASMUS+.

 Поїздка до Польщі була хоч і довгою, але я з нетерпінням чекала цього. Нове незнайоме місто, нові знайомства. Спочатку було трохи страшно, але період адаптації проходить досить швидко. Сучасне обладнання аудиторій, інтерактивний підхід до занять та кваліфіковані викладачі. Я одразу познайомилась зі своєю групою. Тут є як і польські студенти, так і українські. Вони були дуже привітними і розказали мені про всі тонкощі навчання.

Предмети хоч і не співпадають з тими, які б я вивчала в УНУСі, але є дуже подібними до попередніх предметів. В УНУСі я здобула базові знання по своїй спеціальності «Менеджмент», які дуже допомагають мені в Польщі. Навчання проводиться польською мовою, я на 80% розумію про що говорять викладачі. Але це дає змогу покращити мої мовні навички.  З розумінням мені допомагають мої одногрупниці українки. На заняттях викладачі дозволяють користуватися перекладачем.  Майже на кожному занятті ми виконуємо проєкти в групах. Я в захваті від навчання і сподіваюсь, що з легкістю складу екзамени та приїду ділитися навичками та досвідом в Україну.

Програма ERASMUS+ дає мені можливість отримати нові знання, розширити свій кругозір та познайомитися з новими крутими людьми. Я рекомендую студентам взяти участь в подібних програмах. Це буде незабутній досвід, який змінить ваше життя.

Вікторія ПІЩАНА, студентка 21-м групи факультету менеджменту