+38 (04744) 3-24-45
Меню

Життя факультету

24.10.2025
Проведення секційного засідання у рамках ХV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи» Читати повністю

Проведення секційного засідання у рамках ХV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи»

У рамках проведення ХV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи» 23 жовтня 2025 року на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУ відбулося секційне засідання «Актуальні проблеми, тенденції та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу». Учасниками засідання були науково-педагогічні працівники кафедри та здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг і J3 Туризм та рекреація.

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

19.10.2025
Участь кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у VIII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій «BestCookFest–2025» Читати повністю

Участь кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у VIII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій «BestCookFest–2025»

16 жовтня 2025 року доктор економічних наук, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила ТРАНЧЕНКО взяла участь у VIII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій «BestCookFest–2025», що відбувся на базі Державного торговельно-економічного університету в місті Києві.

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

17.10.2025
УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФАХОВОГМУ СЕМІНАРІ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ Читати повністю

УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФАХОВОГМУ СЕМІНАРІ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ

16 жовтня 2025 року доктор економічних наук, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила ТРАНЧЕНКО взяла участь у Всеукраїнському фаховому семінарі із забезпечення якості вищої освіти в галузі туризму, готельно-ресторанної справи та менеджменту. Організаторами виступали Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти у партнерстві з Державним торговельно-економічним університетом.

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

16.10.2025
Практикоорінтований вебінар «Простою мовою для малого бізнесу:  де знайти кошти та підтримку?» Читати повністю

Практикоорінтований вебінар «Простою мовою для малого бізнесу: де знайти кошти та підтримку?»

В умовах сьогодення, для поглиблення знань здобувачів вищої освіти важливо застосовувати різні методики подачі інформації та креативні форми освітнього процесу. Так, з метою кращого розуміння студентами певної теми з дисципліни та її опанування, викладачеві важливо надати практичні приклади щодо питання, яке висвітлюється. Зважаючи на вказане та з метою розширення горизонтів індивідуальної освітньої траєкторії, 15 жовтня 2025 року студенти, які наразі опановують дисципліни «Регіонознавство» (викладач к.е.н., доцент Кожухівська Р.Б.) та «Організація сільського (зеленого) туризму» (викладач к.е.н., доцент Саковська О.М.), приєдналися до вебінару «Простою мовою для малого бізнесу: де знайти кошти та підтримку?». Тематика вебінару тісно переплітається з тематикою частини змістових модулів указаних дисциплін.

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

15.10.2025
Агрофорум «Smart Agro Forum: майбутнє українського агробізнесу» в рамках проєкту ЄС Еразмус+ Читати повністю

Агрофорум «Smart Agro Forum: майбутнє українського агробізнесу» в рамках проєкту ЄС Еразмус+

14 жовтня 2025 р. відбувся агрофорум «Smart Agro Forum: майбутнє українського агробізнесу», участь в якому взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».

Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи