+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 05 жовтня 2023

Щорічний захід «Ярмарок вакансій» на факультеті менеджменту

04 жовтня 2023 року на факультеті менеджменту відбувся традиційний щорічний захід «Ярмарок вакансій», який став невід'ємною частиною життя нашого факультету та завжди відзначався своєю успішністю і активністю. Ця подія надає можливість студентам дізнатися більше про сучасні вимоги ринку праці, ознайомитися з робочими вакансіями, та дізнатися про можливості стажування і практики, а також надає унікальну можливість зустрітися з представниками різних підприємств, організацій, ознайомитися з їхніми основними принципами роботи та цінностями.

Цьогоріч учасниками заходу стали:

Василь СКРИПНИК.– начальник відділу рекрутингу та по роботі з роботодавцями Уманської філії ЧОЦЗ; Дмитро СТЕЦЮК – голова фермерського господарства «Червона калина-С»; Ольга МУЗАВЕРОВА – директор кафе китайської кухні «Crazy Duck Uman».

Під час зустрічі студенти отримали інформацію про вакансії та відкриті програми з працевлаштування, а також отримали цінну можливість поглибити своє розуміння сучасного бізнесу і менеджменту та отримали поради від успішних професіоналів.

Сподіваємось, що цей захід надихнув майбутніх молодих спеціалістів на їхній кар'єрний розвиток і допоможе їм в майбутньому знайти робочі місця, де вони зможуть реалізувати свій потенціал та досягти висот у своїх професійних сферах.

 

Анастасія МОВЧАНЮК, доцент кафедри менеджменту