+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 19 листопада 2021

Настає ніч. Прокидається мафія

Настає ніч. Прокидається мафія

 

25 жовтня рада студентського самоврядування зібрала всіх охочих пограти в захоплюючу інтелектуальну гру «Мафія». За допомогою неї можна показати себе, покращити рівень ораторського мистецтва та краще познайомитися з іншими учасниками гри. «Мафія» розвиває здатність відрізняти правду від брехні, аналізувати емоції та поведінку учасників, а також розуміти мотивацію їхніх дій.


Ось короткі правили гри у «Мафію». У грі беруть участь десять чоловік (кількість може змінюватися). Веде гру і регламентує її етапи ведучий. Гравці діляться на дві команди: «червоні» і «чорні». «Червоні» – це добропорядні громадяни (карта «Мирний житель»). «Чорні» – мафіозі (карта «Мафія»). У грі розігруються 7 червоних карт, одна з яких шериф – ватажок червоних і 3 чорні, одна з яких Дон – ватажок чорних. Гра проходить у два етапи: ніч і день. Завдання «чорних» – протягом гри усунути «червоних», завдання «червоних» – виявити і усунути «чорних».


То хто ж ви підступний мафіозі, що намагається заплутати місто, чи мирний житель, що бореться за справедливість? Приходьте на наступну гру у «Мафію», аби дізнатися.

 

Секретар ради студентського самоврядування

факультету менеджменту Катерина Адаменко