+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 11 травня 2017

II тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

II тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

4 – 5 травня 2017 року студенти факультету менеджменту Семенда Світлана (52-мм група) та Воропай Вікторія (42-м група) взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності  «Менеджмент організацій і адміністрування», що проходив у Тернопільському національному економічному університеті.

Метою олімпіади було здійснення моніторингу якості підготовки менеджерів у вищих навчальних закладах України, стимулювання студентства до творчого та активного вивчення дисциплін професійної підготовки, виявлення найбільш талановитої молоді з подальшим використанням її потенціалу в науковій та практичній діяльності.

До участі в олімпіаді долучились 132 студенти: 72 студенти освітнього ступеня «бакалавр» та 60 студентів освітнього ступеня «магістр» із 72 вищих навчальних закладів України.

Під час проведення Олімпіади учасники виконували письмове завдання, яке включає тестову та практичну частини:

- для освітнього ступеня «бакалавр» з дисциплін: «Менеджмент»; «Операційний менеджмент»; «Управління персоналом»; «Стратегічне управління»; «Управління інноваціями».

- для освітнього ступеня «магістр» з дисциплін: «Менеджмент організації»; «Фінансовий менеджмент»; «Управління проектами»; «Управління якістю»; «Корпоративне управління».

Критерії оцінювання та порядок визначення студентів - переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності  «Менеджмент організацій і адміністрування» диференційовано враховували рівень теоретичної та практичної підготовки студентів, а також їх творчий підхід.

Світлана Семенда і Вікторія Воропай гідно представили факультет менеджменту Уманського НУС та отримали відповідні сертифікати.

Колектив факультету вітає Світлану та Вікторію та щиро бажає розвитку і наснаги, упевненості в собі, задоволення від навчання і своєї наукової праці, продовжувати вчитися і самовдосконалюватися!

Доцент кафедри менеджменту Марина Гоменюк