+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 10 жовтня 2018

Вітаємо з Днем працівників освіти

Вітаємо з Днем працівників освіти

 

Робота викладача – важка, неоціненна праця. Якщо ти вчитель, то маєш передати всі свої знання учням, навчити їх не лише предмету, але й правильній поведінці в житті. Зробити з дитини людину, свідомого громадянина держави. На роботі маєш забути про всі свої емоції і з позитивом доносити до студентів знання.

Щорічно у першу неділю жовтня вся Україна святкує День працівників освіти – професійне свято всіх тих, хто причетний до навчання чи виховання майбутнього покоління. В навчальних закладах України прийнято вітати вчителів напередодні їх професійного свята – тобто до вихідних, у п’ятницю. В цьому році це 5 жовтня.

Вітати викладачів Уманського НУС взялися і студенти факультету менеджменту. Щирі привітання і ніжні квіти викликали у винуватців свята хороші емоції та усмішки. Увага студентів на честь професійного свята розчулювала викладачів, бо певно не кожен з них за освітніми турботами між практичними і лекціями ще пам’ятав про цей день.

Любі викладачі, ми високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до нас – своїх студентів! Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості тіла і духу, радості від вашої нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті! Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша подяка!

 

Катерина Адаменко,

секретар ради студентського самоврядування

факультету менеджменту