+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 20 листопада 2018

Вечірка в стилі 90-х

У 90-ті всі ми були різні. Хтось ходив пішки під стіл, хтось прогулював уроки фізкультури, а хтось вже був дядечком чи тітонькою. Але зараз можемо точно сказати, що ми всі з 90-х. Дискотека в стилі 90-х – це ностальгія за треками гурту «Руки вверх» та «Нірвани», яскравий одяг та пишні зачіски, жуйки Турбо і Love is. Згадати прекрасне дитинство та молодість, а також зануритися у атмосферу драйву та веселощів можна було на вечірці до Дня студента. Килими на стінах, касети та платівки, фото улюблених гуртів, декор з 90-х – все для того, щоб нічого не нагадувало про те, що за вікном 2018.

Головною умовою пропуску на дискотеку був правильно підібраний образ у відповідному стилі. Дівчата вражали своєю фантазією: яскравий макіяж, кольорові панчохи, високі зачіски, джинсові костюми. Хлопці ж обирали для себе жакардові светри та спортивні костюми.  Все як і в 90-х. На хвилинку навіть здавалося, що машина часу все ж таки існує і нам вдалося повернутися на років 20 назад.

Крута музика – те, без чого не може бути жодної хорошої дискотеки. «Руки вверх», «Ласковий май», «Ненси», «На-На», «Комбінація», Bon Jovi, U2, Queen, Ace of Base, Nirvana. Пісні цих гуртів завжди залишаються в голові. І навіть, якщо ти не чув цієї музики вже дуже давно, то з перших секунд розумієш, що саме за трек грає і навіть підспівуєш, бо пам’ятаєш всі слова. Отож, на вечірці була можливість не відмовляти собі в такому задоволенні, а танцювати і співати під старі добрі пісні досхочу. Окрім записів, була також можливість насолодитися і живою музикою у виконанні університетських гуртів Follow your Dreams та Alhena Patman.

А яка ж вечірка без конкурсів? «Найкращий знавець фільмів СРСР», «Найбільша куля з жувальної гумки», «Принеси мені», «Танцюємо, але з обмеженнями», «Телефоністи» та головний конкурс на найкращий образ у стилі 90-х. Переможці та учасники кожного з конкурсів отримували символічні подарунки. Розважатися подобалося усім. Учасники конкурсів мали змогу ще глибше відчути 90-ті, а всі інші – привід невпинно сміятися та вболівати.

За драйвовою музикою, яскравими образами та атмосферою 90-х час пролетів досить швидко. Але теплі спогади по веселу подорож у минуле залишаться ще надовго.

Секретар ради студентського самоврядування

факультету менеджменту Катерина Адаменко