+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 20 листопада 2017

СтудФАН – вчимося розважатись правильно

СтудФАН – вчимося розважатись правильно

 

Бути студентом означає не тільки відвідувати пари і зубрити матеріал, але й вміти правильно поєднувати навчання з відпочинком і розвагами. СтудФАН – саме те, що потрібно для чудового дозвілля.

Перше зібрання СтудФАНу вже відбулося на факультеті менеджменту символічно до Дня студента, аби показати, що відпочинок є невід’ємною частиною життя цієї частини університетської спільноти. Захід був спрямований на емоційний та психологічний релакс. Студенти вирішили пограти у такі захоплюючі й компанійські ігри як «Твістер», «Карти конфлікту», «Крокодил», «Dixit» та «Еліас». Саме під час гри їм вдалося розслабитися, скинути маску серйозності та відпочити душею. Сміх, радість веселощі – ось з чим асоціюється СтудФАН. Позитивні емоції та весела атмосфера подарували студентам багато енергії та сил на нові звершення аж до наступного зібрання СтудФАНівців.

В такий спосіб рада студентського самоврядування факультету менеджменту хоче показати університетській молоді, що студентське життя багатогранне, студент – це особистість, що постійно прагне кращого, розвивається в багатьох сферах і має законне право на заслужений відпочинок.

Щиро вітаємо кожного студента з «професійним святом»! Бажаємо натхнення, успіхів і прагнення ставати кращим кожен день. Розуміння від викладачів, підтримки з боку рідних і друзів. Пам’ятайте, що студент це новий супергерой – він встигає зробити стільки подвигів за грудень, скільки повинен був зробити за вересень, жовтень, листопад.

Бути студентом прекрасно!

 

Катерина Адаменко,

секретар ради студенського самоврядування

факультету менеджменту