+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 02 травня 2018

Студентське волонтерство

Студентське волонтерство

Кожен з нас, навіть не здогадуючись про це, так чи інакше залучений до волонтерської діяльності. Усе, що робимо хорошого для інших людей, з власного бажання, не очікуючи вдячності й винагороди, – підтримали зневірену людину, внесли кошти на операцію хворого, допомогли старенькій донести важкі сумки, безкоштовно поділилися своїми вміннями й знаннями з іншими людьми, – прості й знайомі кожному з дитинства речі. Але як важко іноді буває роззирнутися навколо, помітити чужу біду. Втім, є люди, які допомагають іншим щодня, які живуть не лише своїми проблемами. Молоді люди присвячують волонтерству і благодійності чимало зусиль, вільного часу, юного запалу й щирості почуттів. Для них це не друга, а перша професія, адже колись, розпочавши цю справу, вони обрали її на все життя.

Члени ради студентського самоврядування факультету менеджменту теж розвивають в собі чуйність до ближніх. Цього тижня студенти вирішили допомогти волонтерському штабу «Разом» у виготовленні маскувальної сітки. Можливо саме ця сітка в майбутньому стане надважливим елементом на сході України. Волонтерський штаб «Разом» займається допомогою українським воїнам на території АТО. До нього входять люди з великим серцем та щирою душею.

Кожен з нас має виховувати в собі прагнення допомагати іншим незалежно від віку, соціального статусу та матеріального становища. Саме волонтерство і благодійність здатні зробити світ навколо добрішим.

 

Катерина Адаменко,

секретар ради

студентського самоврядування

факультету менеджменту