+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 20 листопада 2017

Ситий студент – щасливий університет

Ситий студент – щасливий університет

Існує чимало легенд про голодного студента. Найчастіше, коли люди чують слово «студент», то відразу асоціюють його з сесією (недоспаними ночами), веселим життям і звичайно ж голодом. Домашніх запасів вистачає лише на першу половину тижня, далі вже йде креатив. Готувати вишукані страви у студентів як завжди немає ні часу, ні сил. Тому в хід іде все, що можна швидко і смачно поїсти: сосиски, хот-доги і мівіна, то певно стандартний набір студента. Якщо ж вдасться зустріти смажену картоплю, то певно у когось свято.

Влаштувавши конкурс «Найкращий студентський торт», студрада факультету менеджменту хотіла показати те, на що здатен звичайний студент. Напередодні Дня студента у кожної академічної групи була можливість позмагатися в своїх кулінарних здібностях та проявити креатив. Торт мав бути приготований власноруч, з приємною для студента ціною та креативним оформленням.

Всі групи виявили чудову фантазію та приготували смачнющі торти з різноманітних продуктів. Визначити переможця було просто нереально, адже кожен торт був по-своєму особливий і вишуканий. Тому адміністрація факультету менеджменту вирішила нагородити всіх учасників менш креативним, але не менш смачним солодким тортом і водночас привітати їх з Днем студента.

Смачного студентства Вам!

 

Катерина Адаменко,

секретар ради студентського самоврядування

 факультету менеджменту