+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 01 листопада 2018

Конкурс «Студентський лідер факультету менеджменту 2018»

Конкурс «Студентський лідер факультету менеджменту 2018»

Лідерство починається з особистих якостей лідера

Хесселбайн Ф.

Для того, щоб виявити лідерські якості у студентів та дати їм можливість проявити всі свої таланти, 30 жовтня на факультеті менеджменту було проведено конкурс «Студентський лідер факультету менеджменту 2018». У ньому взяли участь чотири учасниці: студентка 31-м групи Дар’я Подолянець, студентка 31-пб групи Анастасія Геращенко, студентка 11-тм групи Катерина Куцик та студентка 11-м групи Наталія Шміголь.

Першим конкурсним завданням була самопрезентація, яка дала змогу конкурсантам коротко розповісти про себе, продемонструвати свої захоплення та життєву позицію.

В наступному етапі конкурсу учасниці мали можливість проявити свою ерудованість та інтелектуальний рівень відповівши на 30 запитань короткою відповіддю «Так» або «Ні».

І в останньому етапі конкурсу дівчата продемонструвати свої таланти. Дар’я Подолянець відкрила всім глядачам прекрасний світ фотографії. Вона показала свою майстерність роботи з кадром. Кожна фотографія заворожувала і дозволяла доторкнутися до прекрасного. Нікого не залишив байдужим загадковий і чуттєвий східний танець Анастасії Геращенко, адже це були не просто рухи окремими частинами тіла, а індивідуальна історія танцівниці, емоція, призначена для глядачів. Душевність виконання пісні «Simply The Best» Катериною Куцик та ритмічні рухи й запальна музика сучасного танцю під назвою «Я отримав любов» у виконанні Наталії Шміголь викликала у кожного глядача яскраві емоції, бажання кохати і радіти прекрасному.

За оцінками незалежного журі у складі Петра Паєвського, Наталії Вернюк, Вікторії Жмуденко, Лілії Кустріч, Аліни Варич та глядацькими симпатіями переможницею стала Катерина Куцик, а кожна з учасниць була нагороджена в номінаціях.

Декан факультету Наталія Вернюк привітала конкурсанток та нагородила їх цінними подарунками.

Отож, хай після побаченого кожен студент не боїться проявляти свої лідерські здібності. А учасницям бажаємо подальших звершень та творчих злетів.

Секретар ради студентського самоврядування

факультету менеджменту Катерина Адаменко