+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 11 квітня 2018

Інтелектуальна гра «Найрозумніший»

Знання – це скарб. Для того, щоб перевірити наскільки інтелектуально багаті студенти факультету менеджменту рада студентського самоврядування організувала гру «Найрозумніший».

Взяти участь та перевірити свій розум наважилося шість студентів факультету: Андрій Сьомін (31-тм група), Христина  Сухецька (31-з група), Антоніна Ніколаєнко (31-тм група), Алла Яремко (31-з група), Роман Уманський (31-тм група) та Андрій Шміголь (31-м група).

На заході також були присутні декан факультету менеджменту Наталія Вернюк та заступник декана з виховної роботи Лілія Кустріч. Вони привітали учасників та побажали їм перемоги, високих здобутків у навчанні та творчої наснаги.

Конкурс містив у собі три різних за складністю та формою відповіді етапи. Перший етап складався з 30 загальних запитань, де учасники мали б відповісти «Так» або «Ні». Запитання цього етапу були досить незвичними і викликали зацікавленість навіть у глядачів.

У другому етапі чотирьом учасникам-переможцям першого етапу було запропоновано обрати собі категорію запитань. Серед них були такі: географія, література, спорт, історія, музика. При виборі категорії перевагу мали учасники, що в попередньому етапі набрали більшу кількість балів. Конкурсанти в рамках другого етапу мали відповісти на 10 запитань своєї категорії. Після другого етапу гру залишили ще двоє учасників.

До фіналу пройшли Христина Сухецька та Андрій Шміголь. Їм було запропоновано обрати для останнього етапу нову категорію, а саме: «Математика», «Біологія» та таємна категорія, що містила запитання з історії університету. За результатами фінального етапу найрозумнішим студентом на факультеті менеджменту визнано Андрія Шміголя.

Фіналістам були вручені заохочувальні подарунки, а переможець до того ж отримав грамоту.

Студрада факультету менеджменту щиро вітає переможця, іншим учасникам бажає не здаватися, розвивати свої знання та досягати вершин.

 

Катерина Адаменко,

секретар ради студентського

самоврядування факультету менеджменту