+38 (04744) 3-24-45
Меню
Остання редакція: 21 травня 2018

Благодійний рок-концерт до Дня захисту дітей

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідну землю. Проте, не всі діти зростають у належних умовах, з батьками та на мирній території. Є діти, які волею долі позбавлені батьківської опіки. Таких дітей чимало в дитячих будинках нашого міста. І кожного дня вони потребують допомоги від нас.

16 травня за ініціативи рок-гуртів Уманського національного університету садівництва відбувся благодійний рок-концерт, метою якого було привернути увагу молоді до проблем дітей, що знаходяться в дитячих будинках.

Найскладніше завдання було в гурту Anti Noise. Вони грали першими і мали запалити публіку, змусити її відкинути зайві думки і насолодитися прекрасним. В репертуарі гурту були як авторські, так і давно відомі треки, такі як «Джокер» популярного гурту Король і Шут. Відразу після початку, коли пролунали перші звуки, площу заповнили студенти та викладачі. А звичайні перехожі, захоплені музикою, зупинялися, щоб послухати рок і підтримати акцію. Гурт Anti Noise, окрім запалу та шаленої музики, виділив кошти на потреби дітей з дитячого будинку.

Наступними лунали треки чарівного жіночого рок-гурту Follow you dreams. Особливо публіці сподобалася авторська пісня солістки гурту «Мы сможем все». Надзвичайна підтримка глядачів дозволила музикантам забути про хвилювання і викластися на повну.

Завершальним виступав молодий гурт Alhena Patman. За десять днів тренувань музиканти зробили неймовірне, адже публіка була вражена їх майстерністю. І навіть після останньої пісні хотілося слухати ще і ще.

Основну ціль благодійного рок-концерту – зібрати кошти – вдалося досягнути. Було зібрано дві тисячі триста п’ятдесят гривень, за які згодом було куплено вишиванки для дівчаток.

Студрада факультету менеджменту бажає кожному пам’ятати про беззахисних дітей з дитячих будинків і всіляко їм допомагати. Нехай в серці кожного знайдеться місце для благодійності.

 

Секретар ради студентського самоврядування

факультету менеджменту

Катерина Адаменко